AIR - Association for International Relations

Corinne Pearce (Lund, Sweden) about IW Budapest:

"It is a city, a country, of great beauty. Photos hint at it, and being there confirms it. The buildings are gorgeous and historic and I felt like I couldn't quite grasp just how grand they were. It was that feeling that I either needed to sit and stare at them for awhile, or... I don't know, climb on them to get the full effect of their grandeur. Neither of which the schedule allowed time for :) The landscape impressed me as well... parts of the countryside reminded me of Tuscany, and the greenery we came across in the city and parks drew me in."

Tisztelt leendő szponzoraink!

Szervezetünk működéséhez és színvonalas programjaihoz szükségünk van támogatásra, amely segítségével nemcsak a résztvevőknek teremtünk értéket, hanem a közvetlen hasznon túl egy nagyobb célt is szolgálunk. A nemzetköziség jegyében teret szeretnénk nyitni fiataloknak a kultúracserére, de nem a hagyományos turizmus keretein belül, hanem sokkal valódibb élményeket szeretnénk nyújtani.

Az ideérkező külföldiek megízlelik a hagyományos magyar jellegzetességeket, (csobbannak a Balatonban, kolbászt reggeliznek, paprikás krumplit ebédelnek majd lehúznak egy kupica pálinkát), együtt laknak a magyar cserepartnerükkel, elkísérik őket az egyetemre, vállalatot látogatnak, megismerhetik egy átlagos magyar diák életét, este pedig a jöhet a jól kiérdemelt buli.

Az emlékezetes programokért cserébe magyar diákjaink is kijuthatnak más országokba, ahol felbecsülhetetlenül értékes utazásban lehet részük, minimális költségvetésből. Tehát mindannyiunk érdeke, hogy a lehető legjobb hírt vigyék vendégeink a Budapesti Nemzetközi Hétről.

Mire van szükségünk?

Bármilyen támogatást szívesen elfogadunk. Hagyományosan az alábbi típusú szponzorációkat kaptuk eddig:

Pénzbeli támogatás

A vállalatok szabadfelhasználásra ajánlanak fel egy összeget, mellyel a saját költségvetésünket finanszírozhatjuk.

Program támogatás

Minden évben előre elküldjük a támogatóinknak a Nemzetközi Hét részletes programtervét, és egy konkrét esemény szponzorációját választhatják. (Például a Balatoni kirándulásra busz biztosítása, vagy egy ebéd finanszírozása).  A 2011-est részletes programot lentebb találják.

Előadás

Szívesen vesszük, ha az Önök cégénél lehetőségünk nyílna angol nyelvű előadást hallgatni, hiszen a csereút egy fontos szegmense a szakmaiság. Voltunk már pálinkagyárban, borászatban, és több érdekes vállalatban, ahol a külföldi diákok megismerhették a magyar iparágakat, piaci körülményeket.

Terméktámogatás

A fentieken kívül bármilyen terméktámogatást elfogadunk. Jellemzően minden ideérkező welcome csomagot kap, melyben a szponzoroktól kapott ajándékokat helyezzük el.

Mit nyújtunk?

A szponzorációt nyújtó cégek logói szerepelnek az ajándékpólókon, az erre az eseményre kiadott újságban, plakátjainkon, honlapunkon.

Ez a fajta publicitás sok diákhoz eljut, de igény esetén a cég által szervezett programot is tudunk reklámozni, ami azért előnyös, mert a  Budapesti Corvinus Egyetemen csak diákszervezetek reklámozhatnak cégeket.

Lehetőség nyílik továbbá a cégekkel közös programok szervezésére, ami leggyakrabban a cég által, az egyetem diákjai számára tartott előadás formájában jelenik meg. Ennek megszervezését és lebonyolítását vállaljuk, a programtől függő hallgatóságot (30-150 fő) biztosítva.

További információ, valamint ajánlatok egyeztetése a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címen.

Az alábbi linken megtekinthetik az előző évi International Week programfüzetét: IW Booklet 2011


Üdvözettel,

Medveczky Márton
Elnök

 
Itt vagy most: AIR For our sponsors

For our sponsors

For an IW we need a lot of resources and other non-financial support as well. Our organization has to cover all expenses for visiting students, including food, travel and cultural visits. To make things easier for us, we are looking for sponsors. To take a look at our sponsorship proposal, please to to the "For our sponsors" menu item.

Find us

  • Address: Budapesti Corvinus Egyetem - 1093 Budapest, Fővám tér 8.
  • Email: air@uni-corvinus.hu
  • Weboldal: air.uni-corvinus.hu